Uw kind aanmelden


Uw kind aanmelden

Benieuwd hoe u uw kind kan aanmelden bij ons op school? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding op school, samen met uw kind.

We vertellen dan kort wat we doen en waar we voor staan. Samen met uw kind nemen we een kijkje in de klassen en kunt u al uw vragen stellen. Na afloop krijgt u een informatiegids en een aanmeldingsformulier. U kunt uw kind het hele jaar door aanmelden.

Bijna naar school

Als uw kind is aangemeld, staat er een paar weken voor zijn of haar vierde verjaardag al een stoel klaar in de groep. De leerkracht van groep 1/2 neemt 6 tot 8 weken van tevoren contact op om een huisbezoek te plannen. Dit huisbezoek staat in het teken van kennismaking en voorbereiding op de eerste schooldag. Tijdens dit huisbezoek wordt een aantal wenmomenten ingepland. Het is fijn voor een jonge kleuter om rustig en in zijn eigen tempo een paar dagdelen te komen wennen aan school, de groep en de leerkracht. Vanaf de vierde verjaardag komt uw kind elke dag, zodat het meteen meedraait in de groep.

Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in of bel met 0546-567547

 

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan hieronder uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Of bel met 0546-567547    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.