Schoolfotograaf

* Op maandag 6 mei worden de groepsfoto’s en portretfoto’s gemaakt van de kinderen op het Zicht. De fotograaf maakt 3 verschillende portretfoto’s van uw kind. ’s Middags zullen de  gezinsfoto’s’ worden gemaakt van de kinderen uit één gezin, met broertjes/zusjes op beide locaties van de Shalom.
– Ouders uit de OR fietsen mee met de kinderen van de Weeme, die voor een ‘gezinsfoto’ naar het Zicht gaan.
* Dit jaar is er gelegenheid om in het speellokaal op locatie Zicht een gezinsfoto te laten maken met kinderen die nog niet of niet meer op de Shalom zitten. Van 12.00-12.30 uur: gezinnen met achternaam A t/m L, van 12.30-13.00 uur: gezinnen met achternaam M t/m Z. Deze kinderen hoeven dan ’s middags niet meer op de ‘gewone’ ‘gezinsfoto’ met broertjes/zusjes die op de Shalom zitten, maar het mag natuurlijk wel.
* Op dinsdag 7 mei zal de fotograaf op de Weeme komen om daar alle foto’s te maken, dus ook de ‘gezinsfoto’s’ van  gezinnen waarvan alle kinderen op de Weeme zitten.
* De fotograaf werkt met een witte achtergrond, zorgt u voor kleurrijke kleding?

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia