Expeditie Eerder Achterbroek

Vrijdagochtend, 24 maart is groep 3/4 op expeditie geweest in Eerder Achterbroek. Tijdens deze wandeling konden de kinderen van alles zien en beleven. Waarvoor is de schors van een boom? Zijn er al kikkers in de kikkerpoel? Waarom heeft die boom zo’n gekke rand in de schors en hoe zit het eigenlijk met een dennenappel die open is of dicht? Halverwege de tocht kregen we een rondleiding op het melkveebedrijf waar net een kalfje was geboren. Onderweg zagen we nog vier reeën die over de akker renden en speelden we boter, kaas en eieren door te tekenen in het zand.
Al met al kijken we terug op een fijne, leerzame voorjaarswandeling!

Klik hier voor het album

 

 

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia