De Tweeklank ontvangt Twents Verkeersveiligheidslabel

Op donderdag 9 maart heeft wethouder Irene ten Seldam het Twents Verkeersveiligheidslabel uitgereikt aan De Tweeklank. Dit label wordt uitgereikt aan scholen, die zich structureel en bewust inzetten voor de verkeersveiligheid rondom de school, zoals het aanstellen van een verkeersouder, het organiseren van verkeersprojecten en deelnemen aan het (praktisch) verkeersexamen. Alle kinderen zongen een verkeerslied. De school houdt zich deze maand bezig met het thema ‘Veiligheid eerst’, waarin zowel de sociale veiligheid als de verkeersveiligheid aan bod komen.  De wethouder hield een toespraak over het belang van veilig gedrag in het verkeer. Daarna mochten twee leerlingen het certificaat in ontvangst nemen.

 

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia