Kleuternieuws

Deze week ronden we het thema ‘opa en oma’ af, we hebben dinsdagmorgen nog een voorstelling bij de Weemewereld met als thema ‘toen en nu’! Al met al was het een geweldig thema, de kinderen hebben genoten en wij ook! Ook komen deze week beide oma’s van Mirthe nog voorlezen bij ons in de klas! Het nieuwe thema na de herfstvakantie is natuurlijk ‘herfst’, de kinderen mogen weer allerlei herfstspullen meenemen! Ook willen we nog een herfstwandeling maken, u krijgt hierover nog nader bericht. De nieuwe letter is de h, jullie mogen weer spullen meenemen voor de lettermuur! Juf Annemiek is deze week op studiereis naar Engeland met meester Jaap, we wensen hen veel leerplezier! Collin is inmiddels 4 jaar geworden en draait nu mee in groep 1, veel plezier Collin in groep 1/2.

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia