Het honderd dagen project van de kleuters

Bij de kleuters hebben we de afgelopen periode elke dag een rietje in een beker gedaan. Bij 10 rietjes moest er een plakbandje om en kwamen de rietjes in de volgende beker. Dit hebben we honderd dagen lang gedaan. Zo leerden de kinderen omgaan met hoeveelheden, eenheden en tientallen en zelfs het honderdtal. Maar nu moest er natuurlijk een feestje komen want dat had juf beloofd. Dat was afgelopen dinsdagmorgen, de honderdste dag. Het was heel gezellig. De kinderen mochten verkleed komen. Ook hebben we bingo gespeeld, een hoepeldans gedaan en een modeshow gehouden. Toch moesten de kinderen van groep 2 ook nog even hard werken in groep 3. Dat doen we nl. elke dinsdagmorgen een half uurtje als groep 3 naar de gym is. Maar dat lukte goed zoals u op de foto ziet. Plezier hebben we in ieder geval gehad die morgen.

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia