Dankdag

Woensdag 7 november is het dankdag. De kinderen die de Christelijke leerlijn volgen gaan dan om 9.30 uur naar de kerk. Dominee Rob Kranen zal een kinderdienst verzorgen, waarvoor u als ouder ook van harte uitgenodigd bent. We zijn dankbaar voor al het goede dat we mogen ontvangen en wij delen graag met anderen die we daar blij mee kunnen maken.

Na de kerkdienst is het de bedoeling dat we alle oudere en zieke mensen gaan verblijden met een “bakje” lekkers. Ook kunnen dat andere mensen zijn, die om welke redenen dan ook wel een opkikkertje kunnen gebruiken. Kent u mensen uit Aadorp, die hiervoor in aanmerking komen, dan kunt u de namen van die mensen doorgeven aan juf Karla. K.Jansen@sco-t.nl (graag vóór donderdag 1 november).

Alle kinderen van de Tweeklank gaan op deze dankdag de bakjes bezorgen. Het bakje wordt gevuld met lekkers dat uw kind mag meenemen naar school op maandag en dinsdag 5 en 6 november. U kunt dan denken aan vers/ingeblikt fruit, chocolade, pepermunt, koekjes……….. In de hal zal een doos staan om alle spullen te verzamelen. De ouderraad zal de bakjes dinsdagavond gaan klaarmaken. We hopen zo veel mensen die dag blij te maken met onze aandacht voor hen!

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia