Talentmiddagen


Talentmiddagen

Iedereen heeft talenten! Dat geldt zeker voor de leerlingen op onze school. Tijdens de talentmiddagen op dinsdag- en dondermiddag zien we kinderen genieten, groeien en bloeien van de door hen gekozen activiteiten. Elke maand weer valt er veel te kiezen:
Handvaardigheid: Knippen, plakken, tekenen, kleien, knutselen enz.
Muziek: Meester Joost van Popschool Twenterand laat de kinderen kennismaken met verschillende facetten van muziek.
Koken: Onder leiding van juf Rianne worden de lekkerste gerechten bereid. Daarna wordt alles heerlijk opgegeten. Heb je iets nog nooit gehad, of denk je dat je het niet lust? We proeven allemaal sowieso en meestal zijn we blij verrast en zijn alle borden leeg.
Sport en Bewegen: Er wordt door een medewerker van Sportservice Hardenberg een leuk aanbod van sport en bewegen gedaan. Hiervoor zijn de kinderen in het speellokaal of buiten. Heerlijk je energie kwijt, dat is fijn!
Techniek: Tijdens de talentmiddag in de bovenbouw komt er regelmatig een aanbod techniek voorbij. De kinderen gaan dan naar Het Noordik en krijgen technieklessen van een docent van het Noordik.
Wil je graag meer informatie? Klik op onderstaande link.

https://prezi.com/view/7ghxA5RHOpbYHkjr74U0/

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.