Samenwerkingsschool


Samenwerkingsschool

Als je onze school bekijkt, dan zie je dat dit gebouw meer is dan een lesplaats. Veel verenigingen en groepen mensen uit de Pollen maken gebruik van onze school. De sportfaciliteiten en de extra werkruimtes worden door onze leerlingen gebruikt, maar ook door bewoners van het dorp. Samen met het Plaatselijk Belang van de Pollen hebben we een prachtig multifunctioneel gebouw kunnen realiseren.

In het dorp de Pollen hebben wij een school een winkel en bloeiende dorpscultuur. Ongeveer 10 jaar geleden is het plan gevat om samen met plaatselijk belang een multifunctioneel gebouw te creëren gebruikmakend van de bestaande school. Er zijn door Plaatselijk Belang subsidies aangevraagd en de schoolstichting heeft ook zijn steentje bijgedragen. Zo hebben we een prachtige school kunnen realiseren met extra werkruimtes, sportzaal, leerplein, vergaderruimtes en keukens. Ook al het meubilair is nieuw en is volgens de laatste ergonomische inzichten. De leerlingen kunnen gebruik maken van een moderne school met veel mogelijkheid om in kleine groepen te werken.

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.