Open huis en kijkdagen


Open huis en kijkdagen

Open Huis
De Maten is trots op haar daltononderwijs en wil u daar graag over informeren. Twee keer per jaar krijgen (toekomstige) ouders en belangstellenden de mogelijkheid om de school te bezoeken. U krijgt informatie hoe er op school gewerkt wordt en u mag natuurlijk ook in alle groepen een kijkje nemen. U bent tijdens deze OPEN HUIS dagen van harte welkom.

Schooljaar 2023 – 2024
Op dinsdag 23 januari en donderdag 8 februari 2024 houden wij een OPEN HUIS vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur. Mocht u deze dagen verhinderd zijn, dan mag u natuurlijk altijd contact opnemen voor een andere datum.

Kijkdagen
Ouders kunnen een ochtend/middag ‘kijken’ in de groep van hun kind. Ieder jaar voor de maand december krijgen alle ouders de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een bezoekje aan de groep van hun kind. U wordt uitgenodigd via Parro.

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.