Het eerste ambitieplan is voor de leerling!


Het eerste ambitieplan is voor de leerling!

Maud en Elin (leerlingen van De Regenboog en De Eltheto) kregen, maandag 4 september, het allereerste exemplaar van het ambitieplan SCOT, DOET. Uitgereikt door Maaike Morsink, voorzitter College van Bestuur. Er is bewust gekozen om het ambitieplan uit te reiken aan leerlingen, daar doen we immers ons werk voor. 

SCOT, Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand e.o., met 13 scholen in het primair onderwijs, en het speciaal basisonderwijs heeft een nieuw ambitieplan “SCOT, DOET!” voor de periode 2023-2027. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het ambitieplan. Ouders, medewerkers, directie en stakeholders hebben input geleverd om te komen tot gezamenlijke ambities en een mooi streven voor al onze leerlingen.

Aan de hand van 4 strategische thema’s; welbevinden en werkgeluk, onderwijs en kwaliteit, ondersteuning en noaberschap gaan wij de aankomende 4 jaar werken aan onze missie; 

SCOT, waar we werk maken van gelijke kansen voor leerlingen, medewerkers en ouder(s)/verzorger(s). SCOT, DOET!

Bij nieuwe ambities hoort ook een nieuwe uitstraling, kleur en slogan. Jouw basis voor groei, kenmerkt de stabiele basis van SCOT en het verlangen naar groei en ontwikkeling. Het logo straalt geborgenheid, samen, ambitie en kleur uit. SCOT, jouw basis voor groet. 

Met de mouwen omhoog gaan wij ervoor!

Benieuwd geworden naar ons ambitieplan, je leest hem hier.

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.