Elthetoschool naar landelijke finale schoolvoetbaltoernooi


Elthetoschool naar landelijke finale schoolvoetbaltoernooi

De meisjes van groep 5 en 6 van de Elthetoschool in Vriezenveen hebben zich geplaatst voor de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi in Zeist. Op woensdag 31 mei hebben zij ongeslagen de districtsfinale in Enschede gewonnen. 

Het samenspel was fantastisch en de doelpunten vlogen iedereen om de oren. Het was een spannende strijd, vooral na de derde wedstrijd waar de Petraschool een voorsprong had op doelpuntensaldo. Maar toen kwam de vierde wedstrijd tegen elkaar, die superspannend was. Ondanks een afgekeurd doelpunt hebben de meisjes van de Eltheto op karakter doorgezet en het tij weten te keren. Vervolgens moesten ze ook de laatste wedstrijd winnen om bovenaan te staan. Ondanks de hitte die middag hebben ze alles gegeven en ook die laatste wedstrijd gewonnen. Nu op naar de landelijke finale in Zeist.“

Direct na de overwinning werd de kinderchampagne ontkurkt door onze geweldige coach en kon het feest beginnen. We zijn ontzettend trots op onze meisjes. Ze hebben geweldig gespeeld en vooral heel veel plezier gehad,” aldus de schoolleiding.

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.