Jubileumfeest

Wij hebben vrijdag 28 juni een groot feest gevierd met elkaar!! De school is in 2019 al 10 jaar een dalton basisschool en we vierden tevens dat we al 5 jaar in het ‘nieuwe’ daltongebouw mogen werken en daar zijn we trots op.

De start van de dag bestond uit het hijsen van de Daltonvlag en het zingen van een speciaal jubileumlied, waar alle leerlingen, teamleden en ouders bij aanwezig waren. Directeur Jenny Valk werd nog even extra in het zonnetje gezet, omdat de school dit jubileum niet zonder haar enthousiasme en bezielende leiding tot stand had kunnen brengen. Een top start van de dag!

Vervolgens werd onder begeleiding van ‘de Klankenkaravaan’ een muzikaal project uitgevoerd. Op het schoolplein was een spellencircuit uitgezet en konden de leerlingen ballonfiguren maken o.b.v. ‘De Knup’. In de gymzaal oefende iedere groep in de ochtend een act voor de uitvoering.

’s Middags was de afsluiting van het muzikale project; een echte uitvoering opgevoerd door alle leerlingen voor ouders, broers, zussen, opa’s/oma’s en overige belangstellenden. Al met al een zeer geslaagd jubileumfeest!

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia