Nationaal Schoolontbijt

Zonder ontbijt naar school gaan, dat vinden we geen goed idee. Een goed én gezond ontbijt is de basis om energiek aan de (school)dag te beginnen. Het geeft je energie om te leren, te werken, te sporten en te spelen. Daarnaast levert een ontbijt voedingsstoffen op waar je lijf om vraagt, zoals vezels, vitamines en mineralen. Toch mogen alle leerlingen van ‘De Maten’ op vrijdag 9 november met een lege maag op school komen, want wij doen mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Aan een rijk gedekte tafel, met een ontbijtpakket dat voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het Voedingscentrum, gaan we gezellig samen ontbijten! Daarnaast zullen we m.b.v. leuk lesmateriaal praten over een goed én gezond ontbijt. Om de hoeveelheid afval te beperken vragen we of iedere leerling zelf een bord, beker, mes, vork en lepel meeneemt in een aparte plastic zak. Daarnaast is het belangrijk dat ouders/verzorgers zelf contact opnemen met de leerkracht bij eventuele dieetwensen.

Wij maken er samen een gezellig en gezond ontbijtfeest van!

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia