Hybride Onderwijs


Hybride Onderwijs

Met het eigentijdse hybride onderwijs wil De Fontein gelijke kansen bieden aan kinderen om zich naar vermogen te ontwikkelen. In het huidige digitale tijdperk is er behoefte aan meer digitaal gedifferentieerd onderwijs waarbij leerkrachten vanuit schoolkracht de leerlingen ondersteunen en begeleiden. De leerlingen worden gemotiveerd om verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen leerontwikkeling waarbij de 21e -eeuwse vaardigheden geïntegreerd aangeboden worden binnen gepersonaliseerd leren. Er wordt gericht ingezet op het behalen van de fundamentele referentieniveaus. Het werken met individuele ontwikkelingsprofielen is noodzakelijk geworden en daar sluit hybride onderwijs naadloos bij aan.

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.