Trots op Westerhaar


Trots op Westerhaar

IK WOON IN EEN DORP DOOR NIEMAND GEEERD,
DOOR POLITIE EN DOMINEE GEWEERD
MAAR IK WOON ER GRAAG , DAT IS EERLIJK WAAR ,
WANT MIJN DORP HEET WESTERHAAR!

Een plek dicht bij huis is voor iedere leerling de beste sociale context om optimaal tot ontwikkeling te komen. Niet alleen leerlingen zelf worden daar beter van, maar de sociale omgeving leert daar nog meer van. De Fontein wil daarom leerlingen in Westerhaar begeleiden in hun totale ontwikkeling tot zelfstandige mensen die behalve vaardig ook waardig en aardig zijn voor zichzelf en hun omgeving. Het is in Westerhaar van groot belang om kinderen op jonge leeftijd op kleine schaal op school te leren actief deel te nemen aan de Westerhaarse samenleving. De manier waarop school kinderen leert te participeren moet goed aansluiten bij wat de huidige maatschappij van hen vraagt. Op school oefenen leerlingen niet alleen sociale competenties middels “Kwink en KlasseKids” maar wordt ook de transfer bewerkstelligt naar de maatschappij middels deelname aan burgerschapsactiviteiten. De betrokkenheid tussen Westerhaarders onderling ervaart school als belangrijk en worden in onze identiteit en visie uitgedragen.

Wilt u kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de praktijk van alledag bij ons op school?
Vul dan uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.    Meer informatie?

    Onze school doet mee aan het project Vensters Primair Onderwijs van de PO-raad. Hierin wordt alle cijfermatige informatie over scholen in één systeem verzameld, bewerkt en gevisualiseerd.

    Klik hier om naar onze pagina van Scholen op de kaart te gaan. Op deze site is er altijd een actueel overzicht van onze resultaten en kan iedereen volgen hoe de school er voor staat.