Dammers Fontein Hoofdweg naar halve finale Nederlands Schooldamkampioenschap

Afgelopen woensdagmiddag is het schooldamteam afgereisd naar Heino om deel te nemen aan het Overijssels Schooldamkampioenschap. Maxim, Niek, Ricardo en Bart hebben het heel goed gedaan; heel lang stonden ze op de vierde of vijfde plaats. De laatste wedstrijden bleken lastig te zijn en uiteindelijk hebben de jongens de achtste plaats behaald. En daarmee zijn ze door naar de halve finale van het Nederlands Schooldamkampioenschap! Een prachtige prestatie! Op zaterdag 8 april mogen de jongens weer aan de slag; waar de reis heen zal gaan is nog niet bekend. We wensen hen alvast heel veel speelplezier en succes toe!

 

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consultmedia