Yu Man Race schooltour bij De Regenboog

Wat een sportieve en uitdagende dag hebben de kinderen van CBS De Regenboog op 14 maart jl. gehad. YU MAN RACE SCHOOL TOUR organiseerde speciaal voor de leerlingen de YMR KIDS OBSTACLE RUN. Bekende Nederlander Tom van Kamp van Koningsbrugge kwam op school om de kinderen aan te moedigen en het evenement te openen. Wat een enthousiasme!!

Sinds dit jaar organiseert YU MAN RACE speciaal voor kinderen de YMR KIDS OBSTACLE RUN. Met een speciale SCHOOL TOUR bus kwam YU MAN RACE vandaag bij De Regenboog en is er een mobiel parcours van 5 toffe en uitdagende obstakels op het schoolplein uitgezet. Belangrijkste doel; kinderen op een unieke en laagdrempelige manier laten zien dat sporten leuk is. Helemaal samen met vriendjes en vriendinnetjes onder begeleiding van de enthousiaste YMR crew.

Ieder deelnemend kind heeft een eigen certificaat met zijn of haar naam gekregen. Daarnaast werden de snelste kinderen beloond met een YU MAN RACE wildcard. Dit houdt in dat zij mogen deelnemen aan de finalewedstrijd op 27 augustus 2022.

De missie van YU MAN RACE is om, juist nu, heel Nederland op een goede en positieve manier in beweging te brengen en houden. YU MAN RACE gelooft dat het organiseren van uitdagende events, kinderen uitdaagt het maximale uit zichzelf te halen.

De kinderen van De Regenboog hebben een super dag gehad!

Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand eo © SCOT | Ontwerp: Studio Buskruit | Realisatie: E-Consult